Massage

Massage kan een hond helpen zich lekkerder in zijn vel te voelen en te ontspannen. Welzijn van de hond, gedrag en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er op een van de vlakken een disbalans, dan kan dit effect hebben op het welzijn van de hond.

Het gedrag kan beïnvloed worden door gezondheidsproblemen, wat weer een weerslag heeft op het welzijn van de hond. Naast gedragsbegeleiding kunt u bij Dog Livity daarom ook terecht voor massage van uw hond.

De ontspanningsmassages voor honden worden gegeven door Chris Stuart. Samen met hondengedragsdeskundige Denise Vrolijk en hun herplaatshonden woont hij in Den Haag. In het drukke stadsleven kan een ontspanningsmassage bijdragen aan het welzijn van de hond.

Massage voor de hond door Chris Stuart bij Dog Livity, Den Haag
Kynologisch Masseur Chris Stuart

Over Chris:

Na een boeiende carrière in de (beleids)sociologie, volkshuisvesting, welzijnssector en naast een bloeiende praktijk als gitaarleraar en muzikant, richt Chris Stuart zich op de livity van honden. Wat is livity? Livity is: samenleven volgens een natuurlijke levensstijl met respect voor de wereld om ons heen. Als Rasta is het voor Chris een levenswijze, die hij graag deelt met andere mensen en honden.

Geen oordeel, kijken naar het individu en de positieve energie die ieder individu in zich heeft. Bij honden werkt dat net zo. Chris gaat graag op zoek naar de intrinsieke energie van de hond, en probeert te ondersteunen waar mogelijk. Zijn huidige opleiding tot Gediplomeerd Kynologisch Shiatsu-masseur sluit hier naadloos bij aan. Werken met energie is Chris op het hart geschreven.

  • Opleiding Gediplomeerd Kynologisch Shiatsu-masseur, KynoCompleet, 2019.
  • Basisopleiding Kynologisch Masseur KynoCompleet, 2018.

Kosten van een intakesessie (intakegesprek + ontspanningsmassage van 30 minuten) zijn € 45,-. Kosten vervolgsessies ontspanningsmassage: € 20,- per 30 minuten. Prijzen zijn inclusief 21% BTW en reiskosten binnen Den Haag.

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

Kijk ook eens bij Gedragsbegeleiding en Advies.