Massage

Massage kan een hond helpen spanning weg te nemen en de algehele energiebalans in het lichaam te herstellen. Welzijn van de hond, gedrag en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er op een van de vlakken een disbalans, dan kan dit effect hebben op het welzijn van de hond. Massage kan daarbij ondersteunen.

Het gedrag kan beïnvloed worden door gezondheidsproblemen, wat weer een weerslag heeft op het welzijn van de hond. Kynologisch en Shiatsu-masseur Chris Stuart combineert de westerse ontspanningsmassage met oosterse vormen, zoals Shiatsu en Reiki. Bij Shiatsu wordt met manuele technieken (onder andere acupressuur) gewerkt op de eigen lichaamsenergie van de hond. Reiki ondersteunt de algehele energiebalans.

Massage voor de hond door Chris Stuart bij Dog Livity, Den Haag
Kynologisch en Shiatsu-masseur Chris Stuart

Over Chris:

Na een boeiende carrière in de (beleids)sociologie, volkshuisvesting, welzijnssector en naast een bloeiende praktijk als gitaarleraar en muzikant, richt Chris Stuart zich op de livity van honden. Wat is livityLivity is: samenleven volgens een natuurlijke levensstijl met respect voor de wereld om ons heen. Geen oordeel, kijken naar het individu en de positieve energie die ieder individu in zich heeft. Bij honden werkt dat net zo. Chris gaat graag op zoek naar de intrinsieke energie van de hond, en probeert te ondersteunen waar mogelijk.

  • Opleiding Kynologisch Shiatsu Therapeut/Certified Canine Shiatsu Therapist, KynoCompleet, 2019-2020.
  • Reiki II voor honden, KynoCompleet, 2019.
  • Opleiding Kynologisch Shiatsu Specialist/Certified Canine Shiatsu Specialist, KynoCompleet, 2019.
  • Reiki I voor honden, KynoCompleet, 2019.
  • Seminar Locomotion in Dogs,  Dr. Martin Fisher, 2019.
  • Opleiding Kynologisch Masseur/Certified Canine Massage Practitioner, KynoCompleet, 2018.

Kosten van een intakesessie (intakegesprek + behandelplan + eerste behandeling van 30 minuten) zijn € 45,-. Kosten vervolgsessies: € 25,- per 30 minuten. Prijzen zijn inclusief 21% btw en reiskosten binnen Den Haag.

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

Kijk ook eens bij Gedragsbegeleiding en Voedingsadvies.